top of page

Testi sértés

Alább olvashatja azokat a cikkeket, amelyeket támogatóink (kapcsolódó cikkeink alatt), vagy más szerzők tettek közzé ezen témában más oldalakon és úgy gondoltuk, hogy elősegíthetik kedves olvasóink tájékozódását. A cikkek alján megtalálhatóak az eredeti közzététel honlapjának linkjei is. 

 

A cikkek alatt, az oldal alján megtalálhatja az arhívumot, amelyben korábbi cikkeket is letölthet.

Kapcsolódó cikkeink
Más kapcsolódó cikkek
Úgy megvert, hogy kiszakadt a mellemből a szilikon
2014.07.12

Takács Hajnal a harmincas évei végén járó, kisportolt, szőke, tetovált, hívő keresztény nő, akit úgy megvert a párja, hogy elszakadt mellében a szilikon. Első hallásra nem éppen hétköznapi történet. Hajnal nemrég megjelent Az asszony verve című könyvéből azonban kiderül, hogy nagyon is hétköznapi: a bántalmazó kapcsolatok mindennapiak, forgatókönyvük pedig kísértetiesen hasonló, a külsőségek változnak csupán. A könyvben bántalmazott nők történetei szerepelnek, és bár a szerző kivételével kilétüket homály fedi, maguk a történetek egytől egyig igazak.

 

pp

 

Szemen lőtte szomszédját
 
2014.04.29

Megjegyzés

dr. Regász Mária

Szombaton délelőtt egy 20 éves férfi légpuskával szemen lőtte 74 éves szomszédját Nagykanizsán - írja a Police.hu.

 

Az idős asszony amikor észlelte a sérülést, azt hitte, hogy egy kővel dobták fejbe, azonban a zalaegerszegi kórházban az orvosok megállapították, hogy a szemgödrébe egy légpuskalövedék fúródott. A sérültet a mentő a szombathelyi kórházba vitte további ellátásra. A vizsgálatok során kiderült, hogy a nő maradandó sérülést szenvedett.

 

Index

 

Maró sav lehet a válasz az elutasításra
 
2014.02.27

Megjegyzés

dr. Regász Mária

A bosszútól égő támadók egy üveg savat már 70 forintból beszerezhetnek, mégis egy életre megkeseríthetik áldozataik életét Indiában és több más országban. Az áldozatok többsége tizenöt-húsz műtéten esik át, de utána is társadalmi kirekesztés, lelki sérülések várnak rájuk, emellett munkát is sokkal nehezebben találnak. Több mint 1500 savtámadás van évente, a Stop Acid Attacks szervezet próbál minél több áldozatot felkarolni.

 

Fazekas Orsolya

 

Arhívum

Ezen menüpont alatt letöltheti azon cikkeket PDF formátumban, amelyeket helyhiány miatt már nem tartunk az oldalunkon, viszont segíthet önnek a tájékozódásban. Az archívumokat mint minden más cikket az oldalon időrendben helyeztük el.
200x-200y Büntetőjogi arhívum (Feltöltés alatt...)
• Cikk 1
• Cikk 2
• Cikk 3
• Cikk 4
• Cikk 5
bottom of page