top of page

Tragédia: Diáktársai előtt ugrott a vonat elé az iskolában cikizett fiú! (Kommentár: dr. Regász Mári

Sam Connornak elege lett abból, hogy folyamatosan cikizik a suliban, ezért elhatározta, hogy véget vet az életének.


A DailyMail információi szerint a 14 éves srác diáktársai is végignézték, ahogyan iskolatársuk az angliai Chertsey vasútállomáson a sínekre fekszik, majd pár másodperccel később elüti őt a vonat. A tragédiát megelőző percekben Sam a hátizsákját és telefonját átadta az osztálytársainak, majd leugrott a peronról és a síneke feküdt. Ekkor több diák is elindult felé, hogy visszahúzzák, de az idősebb diákok ezt nem engedték, mert látták, hogy a vonat eszeveszett tempóban közelít.


Helyi lapértesülések szerint a kilencedikes diák még búcsúüzenetet is írt, tehát már napokkal ezelőtt eltervezte, hogy véget vet az életének. Az ügyben nyomozást indított a rendőrség, melynek során kiderült, hogy jó néhány tanár is tudott arról, hogy a fiút folyamatosan cikizik diáktársai. A gyerekeknek most pszichológus segít feldolgozni a tragédiát. Szülei egyelőre sokkos állapotban vannak.

Kommentár: dr. Regász Mária

Sajnos az áldozatok nem kapnak védelmet és ez így is végződhet. Kérdés hány gyereknek kell még meghalnia, mire megmozdulnak a hatóságok és a zaklatókat börtönbe vagy elmegyógyintézetbe zárják?

dr. Regász Mária

ügyvéd

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page