top of page

Szexuális zaklatás miatt nyomoznak egy volt MSZP-s képviselő ellen (Kommentár: dr. Regász Mária)

Feljelentést tettek, és az ügyben a BRFK nyomozást indított, egy volt MSZP-s képviselő ellen, akit szexuális zaklatással vádolnak. A Bors szerint az egyik budapesti szeretetotthon dolgozóját zaklathatta Donáth László. Donáth 16 éven keresztül volt a parlament tagja.


A TV2 két napja megszólaltatott egy férfit, aki attól való félelmében, hogy a politikai pozíció és hatalmat már nem viselő férfi bosszút állhat rajta, azt kérte, hogy az arcát ne mutassák, de ő is csak hallomásból tud az ügyről, azt mondta, hallott egy dolgozóról, akit valamelyik lelkész zaklatta.


A TV2 szerint egyszer a lelkész és az érintett dolgozó egy folyosón hagyott kiskocsi miatt vesztek össze, majd a férfi fojtogatni kezdte a nőt. Olyanról is említést tettek, hogy a férfi megfogta a nő mellét és a nemi szervét. A Ripost nevű kormánylap szerint a nő takarítónőről van szó, és a BRFK kényszerítés miatt nyomoz, de még nem történt kihallgatás.


A szeretetotthon nem nyilatkozott.


A kormánymédia beszámolóinak közös pontja, hogy mindegyikük hangsúlyosan felhívja arra a figyelmet, hogy Donáth gyermeke a momentumos Donáth Anna, aki az idén EP-képviselő lett, és így párttársával együtt a kormánymédia célkeresztjébe került.

Kommentár: dr. Regász Mária

Érdekes, hogy ilyenekre azonnal felkapja a fejét a média, azzal viszont senki sem mert foglalkozni, amikor egy nárcisztikus-paranoid-pszichopata éveken keresztül zaklatta szexuálisan a gyermeke anyját, miután az szakított vele, majd az ügyvédjét is zaklatni kezdte, a nő összes ügyvédjét, a bírókat, az ügyészeket, a nyomozókat és az összes szóba jöhető tanút feljelentette, megrágalmazta annak érdekében, hogy ne ítéljék el, az V. kerületi rendőrkapitány le is írta, hogy mivel az ő emberei ellen is eljárásokat kezdeményez, nem tudja garantálni az ügy eredményes befejezését, ezért kéri a kizárását. Ilyen módon bármit, akár egy gyilkosságot is meg lehet ezek szerint úszni, mert senki nem mer fellépni az ügyben, nem szeretne senki a zaklatottak táborába kerülni.

dr. Regász Mária

ügyvéd

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page