top of page

Akár egy év börtönt is kaphat Baukó Éva Berki Krisztián miatt (Kommentár: dr. Regász Mária)

A BRFK elfogadta Berki Krisztián feljelentését, amit Baukó Éva ellen tett, amiért úgy érzi: az exVV-s beleavatkozott a magánéletébe, és ezzel gyakorlatilag a szeretteit is TÁMADÁS érte.


Berki ügyvédje azt nyilatkozta a Blikknek, hogy ügyfele nem kíván pert indítani, így pedig kártérítési igénye sem lehet.


Elfogadom, ha engem szidnak, mert szólásszabadság van, de azt mindenki vésse a fejébe: velem senki sem ba***kodhat, ha a családomat, a barátnőmet, a volt barátnőmet vagy a gyerekemet a szájára veszi

- fejtette ki álláspontját a lapnak.


Baukó nemrég azzal szekírozta Berkit, hogy még mindig fenn van Tinderen, ezzel pedig, az ügyvéd szerint, magyarázkodásra kényszeríthette otthon és a munkahelyén.


Ha a nyomozóhatóság megalapozottnak találja a feljelentést, akkor nyomozás indul, később pedig ügyészi szakaszba kerülhet a dolog.

- nyilatkozta Berki Krisztián ügyvédje. Amennyiben nyomozást indítanak, vádat emelnek ellene, és el is ítélik Baukó Évát, a legrosszabb szcenárió szerint egy év börtönbüntetésre számíthat, lévén, a zaklatás egy év szabadságvesztéssel büntetendő. Baukó ügyvédje ugyanakkor nem tart ettől, sőt, szerinte vádat sem fognak emelni ügyfele ellen.


Nem kívánunk szócsatákban részt venni, normál polgári peres eljárást indítunk vele szemben, mivel valótlan dolgokat állított az ügyfelemről, aki elégtételt akar. Szeretné, ha Berki a nagy nyilvánosság előtt elismerné, nem mondott igazat, és bocsánatot kérne

- mondta Hyross Virág, Baukó Éva ügyvédje.


Kommentár: dr. Regász Mária


Teljesen esélytelen, hogy emiatt egy év börtönt kapjon. Más esetekben több éves zaklatás miatt sem ítélik el a zaklatót, ha az nárcisztikus-paranoid-pszichopata (értsd: teljesen tönkreteszi mások életét), mivel rendre az történik, hogy ha bárki ellene mer döntést hozni, azt is feljelenti, megrágalmazza nagy nyilvánosság előtt interneten, majd láss csodát: a következő kérelmét/panaszát ugyanezen személy már nem utasítja el, mert nem szeretne ő maga is feljelentések/perek/panaszok alanyává válni. És sajnos ez működik.

dr. Regász Mária

ügyvéd

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page