top of page

Hogyan és hol ölel meg a férfi? Megtudhatod belőle, mit érez irántad, nem mindegy, hol karol át, és

Egy ember viselkedéséből nagyon sok mindenre lehet következtetni. Például arra, hogyan érzi magát, vagy hogy viszonyul másokhoz, de még arra is, hogy zavarban van-e, vagy sem. Egy kapcsolatban pedig még ezeknél is többet képes sejtetni egy-egy apróbb, intimebb mozdulat.


Ilyen az ölelés is, aminek rengeteg hatása van két ember viszonyára: amellett, hogy csökkenti a stresszt, és boldogsághormonokat termel, erősíti a köteléket is köztük. És mivel nagyon fontos része a szerelmesek életének, az érzésekre és a kapcsolatra is lehet következtetni belőle.


Ezt árulja el a férfi ölelése az érzéseiről


Egyáltalán nem mindegy ugyanis, mikor, hogyan vagy hol ér hozzád, hosszan vagy röviden szorít-e magához, vagy éppen megsimogatja-e a hátadat közben. Ezek az apróságok ugyanis mély jelentéssel bírnak, és akár még arról is lerántják a leplet, ha megváltoztak a férfi érzései. Kattints, és tudd meg, miről árulkodik a párod ölelése! Több mindenről, mint hinnéd.


  1. Szorosan magához ölel, az arcát pedig a nyakadba fúrja? Akkor annyira szeret, hogy attól fél, elveszít, és az is biztos, hogy nagyon sokszor hiányzol neki.

  2. Ha úgy ölelitek meg egymást, mintha lassúznátok, tehát ő a derekadat fogja, és a homlokát a tiédhez érinti, akkor még mindig annyira szerelmes beléd, mint a kapcsolat elején.

  3. Ha melléd áll, és átfogja a vállad, majd magához szorít, akkor nemcsak a szerelme vagy, hanem az egyik legjobb barátja is.

  4. Ha az egyik kezét a vállad felett teszi át, és közben simogat a lapockádnál, az a nyitottságot jelenti feléd, és azt, hogy igazán törődik veled, és nagyon erősek az érzelmei irántad.

  5. Ha úgy ölelkeztek néha, hogy közben az ölébe vesz, akkor nagyon szenvedélyes a kapcsolatotok, és biztos, hogy erősen vonzódik hozzád.

  6. Ha átkarolja a derekadat, és közben mélyen a szemedbe néz, akkor ez azt jelenti, teljesen beléd szeretett, és nagyon erős érzelmeket táplál irántad. Az biztos, hogy hosszú távú tervei vannak veled.

  7. Ha hátulról ölel át, és közben nyom egy-két puszit az arcodra vagy a nyakadra, akkor ezzel azt szeretné érzékeltetni, hogy ő mindig megvéd, és stabilitást szeretne biztosítani számodra.

  8. Ha szívesen csúsztatja ölelés közben a kezét a farmerzsebedbe, akkor a kapcsolatotokat a lazaság és a kényelem érzése uralja, de nagyon pozitív értelemben. Melletted önmaga lehet, és ezt imádja.

  9. Ha viszont ölelkezés közben leginkább csak a felsőtestét közelíti hozzád, és távolság marad köztetek, akkor sajnos az arra utal, hogy érzelmileg is eltávolodott tőled.

  10. És az sem jó jel, ha csak gyorsan és felületesen ölel: ebben az esetben már nem a régiek irántad az érzései, nem őszinte az ölelés, csak muszájból teszi.


Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page