top of page

"Zaklatás: Mindig a nyomodban" 10.

Újszülött kisfiával fotózkodott, majd 2 napra rá megfojtotta


Gyilkossággal vádolják azt a 22 éves lányt, aki nem sokkal azután, hogy életet adott gyermekének, el is vette tőle azt. Pedig a Facebookon még arról írt, mennyire örül az új jövevénynek. Kedd hajnalban hunyt el egy Észak-Karolinában élő fiatal lány, Aishia Pacheco négynapos fia. Miután a hatóságok a pici orrán és száján is zúzódásokat fedeztek fel, a fiatal anyuka bevallotta: a gyerkőc nem akarta abbahagyni a sírást, ezért az arcára tette a kezét - és megfojtotta. Pacheco neve egyébként nem ismeretlen a hatóságok előtt: tiniként többször is meggyűlt a baja a törvénnyel. Egy 2014-ben és 2012-ben betöréses rablásért kapták el, 2010-ben gyújtogatott. 11 hónapos börtönbüntetése után 2015. januárjában szabadult. Jelenleg emberöléssel vádolják. Aishia gyermeke születése után megváltoztatta a profilképét: új fotóján már fiával mosolyog. A végzetes nap előtti estén még ezt posztolta ki a Facebookra: „A kisfiam és én végre hazaértünk. Nagyon jól van és annyira imádom. Sokat tanulok általa és büszke vagyok, hogy az anyukája lehetek. (...) Köszönöm anyu és apu, hogy segítettetek mindenben, többek közt abban, hogy legyek nagyszerű anyuka. Imádlak titeket!”




Sokkoló: Felakasztotta magát a halálra éheztető Médea anyja


Sokkoló dolog történt a lánya megölésével gyanúsított J. Médeával. A nő utolsó képe anyjáról, amint a rokonok levágják a testét egy kötélről. Döbbenetes információkat tudott meg a Bors J. Médeáról, akinek a gyanú szerint másfél éves kislánya saját otthonukban halt éhen még május közepén. Úgy tudjuk: a 36 éves nő édesanyja felakasztotta magát, ezért került nevelőszülőkhöz. Az emberöléssel gyanúsított nő más­fél éves volt, amikor megtalálta halott anyját. – A nevelőszülei hiába adtak meg mindent Médeának, látszott rajta, hogy a lelke háborog. Azt hittük, a balul sikerült kapcsolatai után Guszti mellett végre megnyugszik, és révbe ér, de sajnos nem így történt. Azt hiszem, az volt a baj, hogy Gusztáv egész nap dolgozott, Médea pedig egyedül volt a lakásban a gyerekekkel – tudtuk meg a család egyik barátjától. Mint ismeretes: Kiara mindössze három és fél kiló volt, amikor a mentősök rátaláltak. A szülők hívták ki őket, a lányuk akkor már órák óta halott volt. A pár jelenleg előzetes letartóztatásban van, gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítja őket. – Az anyának depresszió elleni gyógyszert írtak fel. Dühkitörései voltak, a védőnőt is kitiltotta a lakásból. Kórházba sem vitték a picit, mert tudták, hogy elvennék tőlük. Egyedül a háziorvosban bíztak, ő novemberben látta utoljára Kiarát – mondta az ismerős.




A facerbookon molesztálta a 15 éves tinilányt az 50 év körüli kajakedző


Úszás, torna és most már kajak is. Elképesztő üzenetváltásra bukkant a Blikk. Ha ez igaz, akkor az úszás és a torna után már a kajak-kenuban is félteni kell gyermekeinket a pedofil szakemberektől. A lap megszerzett egy internetes beszélgetést, melyben egy 50 év körüli edző próbálta fűzni tizenéves lánytanítványát. "Nagyon Rád vagyok izgulva! Nekem igen bejössz és nem érdekel, hány éves vagy" - próbálta személyes találkozóra bírni a lányt az edző, a tanítvány azonban nem állt kötélnek. Sőt, azonnal reagált a mester szándékaira, s jelezte neki, hogy a törvény bünteti azt, amire éppen készül. A lány beszámolt a történtekről felnőtt ismerősének, s már a Facebookos üzengetés közben is ő segített neki az érett válaszok megírásában, s elmentették a beszélgetéseket, hogy később bizonyítékként használják fel a férfival szemben. A lap szerint a szakembernek nagy "étvágya volt", összesen négy lányt környékezett meg, közülük a legfiatalabb még csak 13, míg a legidősebb 16 éves. - Ez beteg ember! Csak remélni tudom, hogy nem sikerült neki egy kislányt sem megrontani! A fiatal fiúk sem maradnak meg a csapatában, mert idegileg kikészíti őket, mindezt azért, mert konkurenciaként tekint rájuk - idézi a Blikk a neve elhallgatását késő informátort. Várjuk a sportági szövetség reagálását...


Kommentár: dr. Regász Mária

Sajnos az internetes zaklatás már nálunk is megjelent, ennek oka, hogy a zaklatók sokszor évekig tevékenykedhetnek mindenféle következmény nélkül, mivel a hatóságok hihetetlenül lassúak és a büntetési tétel is minimális. Ha a jogalkotók nem lépnek időben, akkor nem az a kérdés, hogy bekövetkezik-e Magyarországon is az, hogy zaklatás miatt öngyilkos lesz egy tini, hanem csak az, hogy mikor és ez lehet bárkinek a gyermeke.

dr. Regász Mária

ügyvéd

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page