top of page

Alibit gyártott a savval támadó orvos

Budapest – Megingott az alibije annak a kórházigazgatónak, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy injekcióval elkábította, brutálisan bántalmazta, majd sósavval leöntötte volt barátnőjét – tudta meg a Blikk.



A Budai Irgalmasrendi Kórház vezetője, B. Krisztián (43) tagadja a kegyetlen tettet, és azt állította: éppen a munkahelyén volt, amikor a támadás történt. Hogy alibijét igazolja, készségesen megadta számítógépének kódjait a rendőröknek, ezzel akarta bizonyítani, hogy a támadás idején éppen dolgozott.


Értesülésünk szerint a nyomozók már kihallgatták a rendszergazdát, és megvizsgáltatták B. Krisztián gépét is. Kiderült, hogy az igazgató komputerét reggel hat órakor kapcsolták be, azonban a gépen órákig nem dolgozott senki. Nem léptek fel vele az internetre, nem küldtek levelet, nem nyitottak meg vele semmilyen oldalt.


Ebből azt gyanítják, hogy a férfi a támadás előtt bement a kórházba. Ezután bekapcsolta a számítógépet abban bízva, hogy így majd alibije lesz a támadás időpontjára, amely nyolc és tíz óra közé tehető. B. Krisztián ezenkívül azzal védekezett, hogy többen látták őt a kórházban a kérdéses időpontban.


– Senki nem látta a támadás időpontjában az igazgatót a kórházban. Azokat, akiket megnevezett, meghallgatták, de egyikük sem igazolt neki alibit. Az intézményt az eset után rendőrök lepték el, több személyes holmiját lefoglalták – mondta a kórház egyik dolgozója, aki hozzátette: leltárt kértek a rendőrök a gyógyszerekről, hogy kiderüljön, az orvos innen vitte-e ki a nő elkábításához használt szert.


A megtámadott R. Erikát (43) hazaengedték a kórházból, de lelkileg összeroppant. Kedden csak fiát találtuk otthon, aki elmondta, hogy édesanyja a történtekhez képest jól van. Megtudtuk: szakember segítségével próbálja feldolgozni a történteket.


Bőrátültetés vár az asszonyra

R. Erikának információink szerint másod- és harmadfokú égési sérülései lettek, ezért plasztikai műtétek sorozata vár rá. A savégett sérülésekben nagy tapasztalatot szerzett szakember szerint az ilyen sérülések leggyakrabban későbbi érzéskieséssel járnak.


– Általában a harmadfokú égések a bőr alatti kötőszövetet is elérik – magyarázta dr. Pataki Gergely, a Kútvölgyi Premium Plasztika vezető plasztikai sebésze, aki hozzátette: ilyen esetekben a sérült területeket bőrátültetéssel tudják elfedni úgy, hogy a bőrt az ép testtájakról veszik.

Szerző: Blikk

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page