top of page

Emberölés

Alább olvashatja azokat a cikkeket, amelyeket támogatóink (kapcsolódó cikkeink alatt), vagy más szerzők tettek közzé ezen témában más oldalakon és úgy gondoltuk, hogy elősegíthetik kedves olvasóink tájékozódását. A cikkek alján megtalálhatóak az eredeti közzététel honlapjának linkjei is. 

 

A cikkek alatt, az oldal alján megtalálhatja az arhívumot, amelyben korábbi cikkeket is letölthet.

Kapcsolódó cikkeink
Más kapcsolódó cikkek
A dabasi gyilkosság gyanúsítottja már a kilencvenes években is ölt
2014.02.27

Megjegyzés

dr. Regász Mária

L. János visszaeső gyilkos, írja a Blikk. A lap szerint a szombati dabasi gyilkosság gyanúsítottja a kilencvenes években megölte akkori feleségét. Emiatt tíz évet ült, 2005-ben szabadult. Új életet kezdett, de új párjára, Katalinra is nagyon féltékeny volt. Azt hangoztatta, hogy ha szerelme megcsalja őt, végez vele. Valószínűleg senki sem vette komolyan a fenyegetőzést, pedig L. János néhány hete nagyon megverte a nőt. Ebből rendőrségi ügy lett, de a nő később kibékült az élettársával.

 

Janecskó Kata

 

Arhívum

Ezen menüpont alatt letöltheti azon cikkeket PDF formátumban, amelyeket helyhiány miatt már nem tartunk az oldalunkon, viszont segíthet önnek a tájékozódásban. Az archívumokat mint minden más cikket az oldalon időrendben helyeztük el.
200x-200y Büntetőjogi arhívum (Feltöltés alatt...)
• Cikk 1
• Cikk 2
• Cikk 3
• Cikk 4
• Cikk 5
bottom of page