top of page

Szeméremsértő kijelentéseket tett, miközben a nadrágját letolta (Kommentár: dr. Regász Mária)

A Paksi Rendőrkapitányság nagydorogi rendőrőrsén befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 31 éves kajdacsi férfival szemben indítottak szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - írta a Police.hu.


Egy kajdacsi nő tett feljelentést a nagydorogi rendőrőrsön egy férfi ellen, aki még 2019. január 26-án a délutáni órákban a nő házának udvarán szeméremsértő kijelentéseket tett, miközben nadrágját letolta.


Az eset miatt büntetőeljárást indítottak. A 31 éves helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Az elkövető tettét azzal magyarázta, hogy ittas volt, amikor összeszólalkozott az asszonnyal, akit ki akart gúnyolni, ezért tolta le a nadrágját, miközben szeméremsértő kijelentéseket ki.


Kommentár: dr. Regász Mária

Sajnos van aki még a szexuális erőszakot is megússza (3-at egymás után), csak azért, mert megrágalmazza, feljelenti, bepanaszolja a rendőröket, akik nem szeretnének ezek után eljárni és kérik a kizárásukat, miután az ügyészség vezetőjét is megrágalmazza, a zaklatás, személyes adatokkal visszaélés, pedofil cd-k birtoklása, számítástechnikai adatokkal visszaélés és más bűncselekményeket is megúszik, a zaklatást például azzal, hogy ő csak a gyerekét akarta látni. Igaz, a gyerekről a zaklató e-mailek, sms-ek és rágalmazó írások 90 százalékában egyetlen szó sem volt. Úgy látszik bármit meg lehet úszni, akár az emberölést is, csak kellő mennyiségben kell megrágalmazni/feljelenteni/beperelni a bíróságot/ügyészséget/nyomozó hatóságot.

dr. Regász Mária

ügyvéd


Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page