top of page

Porszívócsőre erősített telefonnal akarta lefilmezni a fürdőző szomszédasszonyt

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 42 éves kaposvári férfit, aki nem kis erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy levideózza fürdőző szomszédját.


Az ügyészségi közlemény szerint a vádlott 2018 júniusában, otthonában figyelt fel arra, hogy a szomszédos ház fürdőszobájában felkapcsolódik a villany. Mivel tudta, hogy a szomszédjában lakó nő készül fürdeni, ezért


A PORSZÍVÓJA CSÖVÉRE RÁRAGASZTOTTA FELVÉTEL MÓDRA ÁLLÍTOTT MOBILTELEFONJÁT, A SZOMSZÉDOS FÜRDŐSZOBAABLAK ALÁ SETTENKEDETT, MAJD AZ ABLAKHOZ EMELTE A KÉSZÜLÉKÉT.


A kivitelezésbe azonban hiba csúszott, mivel a telefon nekiütődött az ablaküvegnek, a koccanásra pedig a szomszédasszony is felfigyelt. A nő észrevette, hogy mi történik, azonnal kiabálni kezdett, a kukkoló szomszéd pedig visszaiszkolt a saját házába, és azonnal törölte a felvételt. Azonban a rendőrök elfogták, az ügyészség pedig gyorsított eljárásban bíróság elé állította "tiltott adatszerzés bűntettének" vádjával. A bíróság a vádlottat próbára bocsátotta (azaz elhalasztotta a büntetés kiszabását).

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page