top of page

Milyen párra vágynak a férfiak? Íme, a kutatás eredménye

A tökéletes nő külső és belső tulajdonságait is elárulták.


Sokan találgatják azt, hogy az ellenkező nem számára milyen a tökéletes pár: milyen színű a haja, a szeme, milyen a testalkata, vagy éppen hogyan viselkedik, és miket szeret. A valóság viszont sokszor eltér az elképzeléstől.


Egy idei kutatásból pedig az is kiderült, mennyiben különböznek. A match.com ugyanis készített egy felmérést, melynek során megkérdezte a férfiakat és a nőket, hogy milyen partnerre vágynak, ráadásul nemcsak a külső, hanem a belső tulajdonságaikról is faggatta az alanyokat.


Ilyen a tökéletes nő a férfiak szerint


Az eredmények összesítéséből kiderült, hogy a pasik álompárja 2017-ben egy hosszú, szőke hajú, kék szemű nő, aki átlagos testalkatú, nem túl izmos, de azért heti egyszer-kétszer jár edzeni, és a mosolya az első, amire rögtön felfigyel mindenki. De nemcsak ezek számítanak a férfiaknál, hanem az is, hogy mi a nő munkája, mi a kedvenc hobbija, vagy mivel tölti szívesen a szabadidejét.


A tökéletes nő ugyanis szerintük könnyen vesz minden akadályt, nem aggódik, és nem problémázik sokat, és szabadúszóként dolgozik, vagy saját vállalkozása van. Ezen kívül imád eljárni különböző éttermekbe vacsorázni, és a legjobb, ha hegyet mászni is tud, sőt, szeret is. Azt is fontosnak tartották, hogy éjszakai bagoly legyen, ne feküdjön le túl korán, és lehetőleg pop-rock stílusú zenéket hallgasson. Ha pedig ez még nem lenne elég elvárás, azt is szeretnék, hogy a kutya legyen a kedvenc állata, na és, az sem árt, ha tud spanyolul. Nem is csoda, hogy az eredmény mindenkit meglepett, azonban az is kiderült, hogy a nőknek is bőven vannak kívánságaik a tökéletes pasikkal kapcsolatban.


Ilyen férfira vágyik a nő


A hölgyek ugyanis rövid barna hajú, kék szemű, normál testalkatú és csábító mosolyú orvos vagy állatorvos férfiról álmodoznak, akinek a kedvenc sportja az úszás, és korán kelő típus. A többi tulajdonságban azonban megegyeztek a két nem vágyai: a nők is pop-rock és kutyaimádó, étteremszerető párra vágynak. A kutatás vezetője, Vicki Pavitt azonban elmondta, hogy természetesen a valóságban nem kell a kiszemelt nőnek vagy férfinak megfelelnie az összes szempontnak.


Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page