top of page

Bíróság előtt az első bohóc jelmezes ijesztegetés pere

Az ijesztgetés az unatkozó kretének kedvenc elfoglaltsága, ennek egy magasabb szintjét űzik azok, akik egy internetes trend részeként bohóc jelmezes gyilkosnak öltözve ijesztgettek.


Egy esetben a németországi Würzburgban olyannyira jól sikerült az ijesztgetés, hogy egy nőt az eset óta a poszttraumás stressz szindróma (PTSD) és pánikrohamok egyaránt gyötrik, valamint ingerlékenyebb is lett, ezért most bíróság előtt áll a két elkövető. A két ijesztgető lányt a bíróság súlyos testi sértés vétségében találta bűnösnek. Az eset szerint a nő békésen aludt családjával egy vasárnap este, amikor éjfél előtt nem sokkal a két elkövető elkezdte nyomni a csengőt. Amikor az ajtóhoz ért, a lányok rémisztő maszkokban, játékokkal a kezükben sikongatni kezdtek, míg egy harmadik társuk filmezte őket.


A 18 és 20 éves lány a bíróságon elnézést kért, aminek a hitelességét árnyalja, hogy pár nappal az eset után találkoztak a nővel a városban és beszóltak neki és kiröhögték. A bíróságon hülyeségnek nevezték az esetet, amit szerintük azért történt, mert unatkoztak és valamivel fel akarták dobni az estét. A bíró ítéletében több száz eurós kártérítést ítélt meg a megijesztett nőnek, és az idősebb lánynak fiatalkorúak börtönében kell egy hetet töltenie egy korábbi ügye miatt, míg a fiatalabb lánynak 80 óra közmunkát ítélt meg. A kamerázó lány esetét külön tárgyalják.


Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page