top of page

Előzetesben van a kisfiát brutálisan megverő nő (Kommentár: dr. Regász Mária)

Az RTL Klub Híradójának birtokába került egy videó, amin az látható, ahogy egy 27 éves nő megverte a kisfiát.


A mobiltelefonnal rögzített felvételen a zokogó kisfiú négykézláb próbált védekezni, majd a konyhába rohant, ahol egy másik gyerek próbálta nyugtatni. Az nem derült ki, hogy pontosan hol készült a videó.




A felvételt a dühöngő anya egyik ismerőse készítette. A család azonnal szólt a rendőröknek, amikor meglátták a videót. A nő ellen büntetőeljárást indítottak, a bíróság április 10-én, hétfőn helyezte előzetes letartóztatásba.


Az RTL Híradó szerint a nő egyedül nevelte ötéves kislányát és hatéves kisfiát. A gyerekeivel gyakran költöztek, a nőnek nincs munkája.


A gyerekeket jelenleg a nevelőszülőknél vannak. Az asszony fellebbezett az előzetes letartóztatásról szóló határozat ellen, így az egyelőre nem jogerős, és nem tudni, hogy visszakapja-e a gyermekeit.

Kommentár: dr. Regász Mária

Sajnos a hatóságok, bíróságok legtöbbször az ilyen felvételeket teljes mértékben figyelmen kívül hagyják, legtöbbször meg sem nézik. Jelenleg is több olyan eljárás van folyamatban, ahol a bíróság nem hajlandó a már becsatolt felvételeket megtekinteni, az eljárás tárgyává tenni).

dr. Regász Mária

ügyvéd

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page