top of page

A 46 éves nagymama, aki 28-nak néz ki

Hihetetlen, de van egy 46 éves nagymama, aki 18 évet szó szerint letagadhatna a korából, mert valóban 28 évesnek néz ki. Itt a világ legszebb, legszexibb és legfiatalosabb nagymamája, Belinda White, aki Yorkshire egyik déli városában, Rotherhamban él.


A fiatalos testalkatú angol nő vegán étrendet követ, és állítólag kizárólag gyümölcsöt eszik. (A képen látható paprika ennek kissé ellentmond, de lehet, hogy néha zöldséggel bűnözik.)


A rotherhami nő egyébként három gyermek édesanyja, és most szeptembertől már nagymama is, hiszen 26 éves fiának másfél hónapja született meg Theo nevű gyermeke.


A családját is vegán étrendre állító hölgy jógaoktatóként dolgozik, és rendszeresen vesz részt orvosi vizsgálatokon. A doktorok szerint teljesen egészséges, és olyan teste van, mint egy élsportolónak. (Ezt azért elég nehéz elhinni, hiszen egyoldalú diétájával alig visz be fehérjét a szervezetébe.)


Nem volt ez mindig így: Belinda White is intenzíven élte meg a fiatalságát, de aztán rájött, hogy csak szigorú étrenddel és egészséges táplálkozással őrizheti meg fiatalos külsejét.


Áttért a vegán életmód erre a kissé beszűkült, gyümölcsökre korlátozott változatára, és ma már büszkén állítja magáról, hogy megtalálta a boldogságot.


Olyan, mintha újra fiatal lennék. Ez hihetetlen, de 28 évesnek nézek ki, pedig 46 vagyok. Én vagyok a női Benjamin Button!


Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page