top of page

Hárman erőszakoltak meg egy fiatal lányt Debrecenben

2016. február 12-én este fél kilenckor három fiatal férfi leszólított egy fiatal nőt Debrecenben, a Péterfia utcán, majd egy ház lépcsőházába vitték, ahol erőszakoskodtak vele, majd kirabolták, írja a police.hu.


Az áldozatot egy férfi találta meg és azonnal értesítette a rendőröket, akik a helyszínre érve azonnal megkezdték a nyomozást. A fiatal nőt a mentők kórházba szállították.


A beszerzett információk alapján a rendőrök azonosították, majd letartóztatták az erőszak elkövetésének gyanúsítottjait, a 18 éves P. Alexet, a 18 éves L. Zsoltot és egy 17 éves társukat.


Kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van.

Kommentár: dr. Regász Mária

Mint látható, itt legalább azonnal elfogták az addig ismeretlen személyeket.

Sajnálatos módon van olyan ügyészség, amelyik akkor sem csinál semmit, ha az elkövető egyébként ismert számára. Egy anyukát a kapcsolattartások során többször megpróbált a gyermeke apja megerőszakolni, egy alkalommal meg is erőszakolta.


Az anya többször tett feljelentést, több alkalommal hangfelvétellel bizonyította az erőszakot, de az ügyészség megszüntette az eljárást, miután az apa az ügyészség több dolgozóját megrágalmazta, illetve elhúzta az eljárást, majd az ügyészséget beperelte elhúzódó eljárás miatt és meg is nyerte a pert.


Ugyanezen ügyben évekig zaklatta, fenyegette az apa az anyát, az ügyészség azonban – miután az ügyészség vezetőjéről az anya gyermekének apja rágalmazó írást tett közzé az interneten – megszüntette az eljárást. Az apa azóta háborítatlanul zaklathatja és fenyegetheti az anyát.

dr. Regász Mária

ügyvéd

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page