top of page

Fiát gyászoló apa: Szeretném, ha hosszan szenvedne, élve feldarabolnám

Nekiesett a bíróságon gyermeke és neje gyilkosának a szír származású Dali. A 20 évvel ezelőtti tragédia tárgyalását a bíró a verekedés miatt berekesztette.


Húsz éve arra a pillanatra várt Dali, hogy szembenézhessen azzal a férfival, aki a legdrágább kincseit vette el tőle 1996-ban. A gyilkos, akit tavaly Svájcból hozott haza a rendőrség, Dali üzletében dolgozott, innen ismerte az üzletembert és családját. Amikor a családapa nem volt otthon, a libanoni M. Boulost belopózott az újpesti családi házba, és brutálisan megölte az anyukát és a házaspár kisebbik gyermekét.


– Amikor hazamentem, nem tudtam bejutni, ezért betörtem az ajtót. Vérbe fagyva találtam a feleségemet, Juditot és a nyolc-éves kisfiamat, Szultánt. A lányom elbújt az emeleten, ezért maradt életben. A mi országunk törvénye szerint, aki megöli a rokonodat, azt te is megölheted, emiatt maximum fél évet kell börtönben töltened. Az utóbbi két évtizedben rengeteg energiám ment rá, hogy megtaláljam a gyilkost. Az arabok mindig hívtak, hogy éppen hol látták, én pedig azonnal repülőre ültem és kerestem, sajnos azonban mindig meglépett előlem –mondja az édesapa. Miután tavaly a rendőrség bejelentette, hogy megvan az elkövető, az azóta is gyászoló apa a következőket mondta a Borsnak:


– Egyetlen vágyam, hogy megöljem. Szeretném, ha hosszan szenvedne, élve feldarabolnám – mondta indulattól fűtve az édesapa.


A ügy első tárgyalása tegnap volt a Fővárosi Törvényszéken. Dali a HVG.hu beszámolója szerint már a bejáratnál megpróbálta leköpni a gyilkossággal vádolt 42 éves férfit, majd a tárgyalóteremben nekiesett M. Boulostnak. A feldühödött férfihez azonnal csatlakozott a meggyilkolt kisfiú fiútestvére is, aki ököllel ütötte a férfit. A bíró elhalasztotta a tárgyalást, mivel nem tudták szavatolni a vádlott biztonságát.

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page