top of page

Taylor Swiftet meg akarják ölni

Hihetetlen! Létezik egy ember, aki annyira gyűlöli Taylor Swiftet, hogy meg akarja ölni. Sőt nem csak őt, hanem a barátnőit is!


Az biztos, hogy Taylor Swiftnek nem ez a legszerencsésebb időszaka: múlt hétvégén kedvese, Calvin Harris súlyos autóbalesetet szenvedett, most pedig egy névtelen illető csapott le rá Twitteren.


A TMZ forrása szerint egy férfi durva üzeneteket küldözget neki és barátnőinek, Cara Delevingne-nek, Gigi Hadidnak és Jaime Kingnek.


Az egész ügy gúnyolódással kezdődött, de mindez mára már halálos fenyegetésekké fajult.

„Meg foglak ölni titeket. A barátnőidet is, és élvezni fogom! Meg fogtok halni halni halni halni!” – írta az zaklató az egyik tweetjében. A rémült sztárok természetesen a rendőrséghez fordultak és meg is kezdődött a nyomozás.


Kommentár: dr. Regász Mária


Mint látható, a zaklatók a sztárokat sem kímélik. Korábban Madonnát is zaklatták, de a hazai sztárokat sem kímélik:

Sztárok akiket zaklatnak!


Sztárjainkkal gyakran megesik, hogy olyasmi történik velük, amit egyáltalán nem kívánnának maguknak. A népszerűség előnyei mellett bizony az olyan hátulütőkkel is szembe kell nézniük, mint a zaklatás.

Hirdetés


Szabó Patríciát, miután az RTL Klub argentin forgatásáról hazatért, férfiak bombázták levelekkel, üldözték szerelmükkel. Patrícia már ennek sem örült, de legutóbb női "hódolója" akadt. Patrícia a StoryOnline-nak elmesélte, hogy moziban volt, amikor először kapott egy pikáns sms-t, amiről kiderült, hogy egy lány küldte. A Celeb vagyok...! című műsor szereplője elmondta, hogy zaklatóját telefonon és a közösségi portálokon is letiltatta.


A TV2 Jóban Rosszban sorozatának Steiner Dóráját alakító VégJudit a StoryOnline-nak elmondta, hogy hónapok óta zaklatja egy rajongója. "Először egy vidéki fellépésem után jött oda hozzám egy férfi, később pedig egy budapesti színházi előadásom után várt meg. A telefonszámomat szerencsére nem tudja, így az ismerőskereső portálon szokott leveleket írni. Olyasmit például, hogy ezer éve ismerjük egymást, vagy arra kér, hogy adjak neki egy esélyt. Ez elég ijesztő" - mesél zaklatójáról a csinos színésznő. Judit azt is elmondta, hogy a férfi egyébként normális külsejű, az a típus, akiből az ember ki sem nézne ilyesmit.


Ismeretlen telefonálgató zaklatta Szorcsik Vikit. A TV2 10! műsorvezetőjének fogalma sincs, ki volt az aki rendszeresen hívogatta. A 10! műsorvezetője nem tudja, hogy ki az, aki aberrált módon élvezi, hogy ő belehallóz a telefonba, aztán leteszi. Viki azt is elképzelhetőnek tartja, hogy valaki olyan zaklatja, aki személyesen is ismeri őt.

Durva, trágár üzenetekkel bombázták korábban Pirner Almát. Ám ez nem elég, egy weboldalon escortlányként "árulták" Angliában. Egy weboldalra tették fel Alma fotóját, ám ezt a táncosnő már csak később, egy újságírótól tudta meg. A lány úgy érzi, hogy aki ezt tette vele, valószínűleg féltékeny az életére, a televíziós sikereire, a házasságára, egyszóval a boldogságára.


Gáspár Bea régebben a StoryOnline-nak mesélt arról, hogy egy volt alkalmazottjuk zaklatta. Az egykori showman felesége elmondta, a férfit korábban elbocsátották, és megfogadta, hogy ha nem veszik vissza ártani fog a családnak. Tudomásunk szerint erre szerencsére nem került sor.


Komoly jogszabálymódosításra lenne szükség a jogalkotók részéről a zaklatások visszaszorítására, hiszen míg Amerikában egy zaklató 10 évet is kaphat, addig itt sajnos minimális büntetéssel megússzák, aminek ezáltal semmiféle visszatartó ereje nincs.

dr. Regász Mária

ügyvéd

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page