top of page

Szexi fehérneműs fotói miatt kellett kirúgni a tanárnőt

Gemma Laird segédtanárként dolgozott a Bloemfontein általános iskolában, de kirúgták, mert egy szülő megtalálta a bugyis, melltartós képeit a neten.


Íme, a 21 éves volt tanársegéd egyik fotója (az Eredeti Cikkben található), amikor még bugyimodell volt. Képzelje el, hogy egy ilyen nő tanítja az általános iskolás gyerekét!


Igaz, hogy Laird nem az iskola mellett, hanem még azt megelőzően állt a kamerák elé egy szál bugyiban és melltartóban...de a fotókra rábukkanó szülő ezt figyelmen kívül hagyta, majd feljelentette.


Az iskola vezetősége arra kérte az egykori bugyimodell segédtanárt, hogy távozzon a posztjáról, mert ezek a képek rossz hatással vannak az intézményre.


Gemmai Laird most munkanélküli. Pont, mint akkor, amikor kereseti lehetőség hiányában beállt modellnek.


Kommentár: dr. Regász Mária

Van aki nem önként kerül ebbe a helyzetbe. Egy anyuka így járt. Amikor megismerte gyermeke apját, nem tudta, hogy pokollá teszi az életét. A férfi az együttlétükről fotókat, videókat készített, majd a férfi ezt arra használta fel, hogy a nőt zsarolja vele. „Közkinccsé” tette. A nő tanárnő volt. A képeket, videókat látták a diákjai, ismerősei, rokonai. Az ügyészség nem tesz semmit.


dr. Regász Mária

ügyvéd

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page