top of page

Elképesztő videó egy négygyerekes anyuka testépítéséről

Ezentúl a gyerek senkinek sem lehet kifogás a hájas fenekére


Végre eljárhatunk 8 hónaposommal játszóterezni, bár még csak a hintázni tud, de azt nagyon élvezi. Miután futottam pár kilométert a nagyszerű futóbabakocsival, majd elintéztem a bevásárlásokat, Bizsu megelégelte a babakocsis kötöttségeket, így elmentem vele egy eldugott babajátszótérre, ahol sosincs nagy tumultus. Így tudtam nyújtani és még egy kicsit edzeni, míg ő himbálózott. Megcsináltam harminc guggolást. Ezt mindig imádja Bizsu, nagyokat kacarászik, amikor leguggolok, amikor pedig felállok, lökök egyet a hintán és adok neki egy puszit, ez még nagyobb móka.


Közben meg magammal is meg vagyok elégedve, hogy milyen fitt kismama vagyok. Néha otthon a hasizmozást is úgy csinálom, hogy a térdemre teszem a gyereket.


A lelkesedésem magam iránt pont tegnap estig tartott, amikor megláttam egy videót a szupermamiról. A nő minden gyerek körüli teendőt és házimunkát összeköt valami edzésformával és gyakorlatsorral, és ezzel nem csupán magát tartja karban, de játékossá teszi a rutinos, unalmas vagy nyűgös tevékenységeket. Persze közben egy gramm zsír nincs rajta, folyamatosan vigyorog a tökéletes fogsorával, és bármennyi plank, fekvőtámasz, guggolás, súlyemelés közben is meg tudja puszilgatni a gyerekeit, akikből, ha jól számolom, van négy, mind fiú.



Utánanéztem, egy amerikai nőről készült a kisfilm, aki fejébe vette, hogy rábírja az anyukákat arra, hogy ahogy ő, ők is edzenek, bármilyen helyzetben, főleg, ha nincs idejük rá. Különböző challenge-ekre hívja ki a követőit, a legutóbbi január 4-én kezdődött, mindenki feltöltheti videóját, vagy fényképét a közösségi oldalra busylivesmaketimehashtaggel, hogy bebizonyítsa, a teregetés, mosogatás, vécépucolás, vagy négy gyerek hajmosása közben is simán lehet izmot építeni és zsírt égetni.


Ezek után nem ér a gyerekre fogni a tunyaságot.

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page