top of page

Botrány az iskolában: Tanárával csalta meg a fiúját a 15 éves salgótarjáni diáklány!

Szexvideóval állt bosszút egy kamasz fiú, miután megcsalta őt barátnője. Az ügyben rendőrségi nyomozás is indult, a történet ugyanis jóval komolyabb egy tinicsetepaténál. Tihamér és Rózsa (a fiatalkorúak védelme érdekében a szereplők nevét megváltoztattuk – a szerk.) a nógrádi megyeszékhely egyik középiskolájában tanulnak, a két 15 éves diák nem is olyan régen még egy párt alkotott. És bizony nemcsak moziba jártak, és lépcsőházban csókolóztak: a gyerekek már a szexben is járatosak voltak, mi több, videóra rögzítették az egészet. Talán soha nem is derült volna ki a dolog, ha a szerelmes kamasz fiú nem tudja meg, hogy kedvese az egyik iskola tanárával is bensőséges viszonyba került. – A tanár, akiről szó van, bőven az apja lehetne Rózsának. Amikor Tihamér megtudta valakitől a dolgot, dühében feltöltötte a videót a Facebookra. Az egész iskola végignézte, lájkolta, Rózsa pedig majd elsüllyedt szégyenében – mesélte a Blikknek a fiatalok egyik ismerőse, hozzátéve: úgy tudja, az ügyben a lány szülei feljelentést tettek. Mivel nem tudták, hogy milyen törvényt sértett a hiú fiatalember az aljas bosszúval, ezért mindent elmondtak a rendőrségen, s a hatóságra bízták, hogy eldöntsék, történt-e törvénysértés, indítanak-e­ eljárást. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén egyelőre nem találták az ügyet, de a Blikk kérdésére azt felelték, lehetséges, hogy még feldolgozás alatt áll a feljelentés, s ezért nem szerepel náluk a rendszerben. Az már kiderült, ki a túlkoros csábító, de információk szerint abban az iskolában, ahol tanít, a suli vezetősége még várja a hivatalos állásfoglalást, nem akarják alaptalanul meghurcolni a férfit. A videót, amely napokig elérhető volt az interneten, mostanra már eltávolították. Az ügy azonban ezzel még messze nem ért véget. A középiskolában ugyanis fegyelmi vizsgálat indult. Az intézmény vezetője elárulta, ő személy szerint nem nézte meg a felvételt, de kollégáitól úgy tudja, hogy meglehetősen botrányos. Azt is elárulta, hogy megbüntették azt a diákot, aki az internetre feltöltötte azt.



Kommentár: dr. Regász Mária

Milyen bűncselekmény valósul meg?


Zaklatás, ami elég súlyos bűncselekmény és valószínű, hogy a fiú megkapja a méltó büntetését, mivel a lány egész életét végigkísérheti a fotósorozat. Bárki letölthette és bárki újra és újra visszateheti a hálóra, tehát lehet, hogy a gyerekei is ezt fogják majd nézni. Ezzel kell élnie és nem egy lány lett már hasonló miatt öngyilkos.

Az pedig, hogy bosszúból és hirtelen felindulásból tette, csak még súlyosabbá teszi a cselekményét, hiszen azért lennénk emberek, hogy tudjanak uralkodni az indulatukon.

A lány hibázott, amikor hagyta, hogy felvegyék, ez azonban még nem jogosítja fel a fiút arra, hogy visszaéljen a felvétellel. Nem tudom, hogy ő mit szólna, ha valaki feltenné a youtube-ra, amikor épp maszturbál, vagy nagydolgozik, majd mindenki rajta röhögne az interneten.

dr. Regász Mária

ügyvéd

Kiemelt Cikkek
Kövessen (még nem üzemel)
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Legújabb Cikkeink
bottom of page